Gremlin Full Eye 22 mm Sclera Lenses (ColourVue)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.305,50 kr

Specialpris: 736,68 kr


With this product, you earn 198 loyalty point(s).

ELLER

Hurtigt overblik

Sclera kontaktlinser er farvede kontaktlinser uden styrke som fylder det meste af øjet. Disse sclera kontaktlinser er håndlavede sclera kontaktlinser i særlig høj kvalitet og har også en levetid på seks måneder. Sclera kontaktlinser er også kendt fra filmverdenen hvor de har været anvendt i adskillige gyser-og horrorfilm. Hvis du vil sætte ekstra pift på festen er sclera kontaktlinser det helt rigtige valg. Vi tilbyder dag til dag levering og sikker betaling online.

Flere visninger

Detaljer

Indhold: 2 stk. sclera kontaktlinser uden styrke

Basis kurve: 8.6

Diameter: 22

 

Sådan bruger du Sclera kontaktlinser uden styrke

Grundet sclera kontaktlinsens store diameter er metoden for indsættelse af linserne anderledes end de normale farvede kontaktlinser. For at indsætte sclera kontaktlinser; kig ned og glid linsen op under det øvre øjenlåg indtil den nedre del af linsen kan indsættes i den nedre del af øjet. Det anbefales at man højst bærer sclera kontaktlinser i op til 4 timer af gangen.


Som med alle farvede kontaktlinser skal du tage linserne ud hvis du pludselig mærker ubehag. Husk at vaske dine hænder grundigt inden du indsætter dine farvede kontaktlinser. Byt aldrig dine linser med andre da det øger chancerne for at sprede øjeinfektioner. Hvis du aldrig har båret farvede kontaktlinser før, anbefaler vi at du tager linserne med ned til nærmeste optiker for at øve indsættelsen af linserne.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.