Om Party-Lenses.com

Farvede kontaktlinser Billige Crazy linser Party

Party-lenses.com er markedets førende udbyder af Crazy kontaktlinser, Party linser og farvede kontaktlinser uden styrke. Vi har valgt at specialisere os inden for farvede kontaktinser uden styrke så vi kan koncentrere os om at være de bedste inden for dette felt.

 

Farvede kontaktlinser har i lang tid været en temmelig dyr mode accessory. Party-Lenses.coms politik er, at alle mennesker skal kunne købe sig et par farvede kontaktlinser uden det skal koste dyre domme og så skal de have noget at vælge imellem.

 

Vi satte os derfor for at ville tilbyde de billigste farvede kontaktlinser på  markedet. Vi besluttede at skære dyre mellemled fra og skære services fra som kan gøres på en anderledes og mere omkostningseffektiv måde. Eksempelvis har vi ingen omkostningstung telefonisk kundeserviceafdeling, vores forsendelser pakkes på mest omkostningsmæssig vis og kundeservice afdelingen er erstattet med hurtig email support i stedet for. Vi har heller ingen fysiske omkostningstunge butikker, men har substitueret disse med en hurtig og nem internetbutik.

 

Vores andet mål var at have det bredeste udvalg af farvede kontaktlinser fra de bedste farvede kontaktlinse producenter fra hele verden. I dag samarbejder vi med topklasse producenter fra USA, UK og Hong Kong.

Så leder du efter markedets billigste farvede kontaktlinser i højeste kvalitet med tilhørende lynhurtig levering er du kommet til det rette sted.

 

Når du handler på Party-lenses.com får du altid:

  • Markedets største udvalg af Crazy og Party linser
  • Markedets største udvalg af farvede linser
  • Dag til dag levering
  • Optjen bonuspoint på alle dine køb
  • Nem og hurtig bestilling

 

Velkommen til Party-Lenses.com!

 


Party-Lenses.com/ Co CLG Logistics

Midtager 29, Port B

2605 Brøndby

Danmark 

Kundeservice tel: 71992471 

CVR: 29 48 13 77

Kundeservice: info@party-lenses.com